We doen altijd ons best om het maken van fotoproducten zo makkelijk mogelijk te maken. Iedereen heeft bijna altijd zijn of haar telefoon bij zich, waarmee je rechtstreeks vanaf je telefoon je creaties kunt maken. Als je eenmaal onze gebruiksvriendelijke albelli app hebt gedownload, kun je direct vanuit je opgeslagen foto’s al onze fotoproducten maken. Je kunt zelfs fotoboeken maken van je Facebook albums of je Instagram feed. Met slechts een paar tikken op het scherm van je telefoon kun je je fotoboek, kalender, wanddecoratie of fotokaarten laten afdrukken.

Ga op weg naar het werk creatief aan de slag

We bewaren bijna allemaal onze foto’s op onze telefoon en dankzij onze handige app maak je hier in een handomdraai je eigen persoonlijke fotoproducten. Maak een saaie busreis een stuk leuker door je tijd creatief te benutten! In plaats van eindeloos surfen op het internet, kun je onderweg een mooi fotoboek maken, je eigen persoonlijke kalender ontwerpen of zelfs je eigen wanddecoratie maken. Laat je favoriete herinneringen tot leven komen.

Benut je lunchpauze

Wanneer je een paar minuten voor jezelf hebt tijdens de lunchpauze, kun je van de foto’s op je telefoon geweldige creaties maken! Als je de app hebt gedownload, hoef je alleen maar naar je favoriete momenten in je fotoalbum te gaan en de foto’s te kiezen waarvan je een fotoproduct wilt maken. Zo simpel is het. Op die manier hoef je even niet aan werk te denken en kan je lekker wegdromen naar je favoriete plaatsen en personen.

Een fluitje van een cent

Onze app is enorm gebruiksvriendelijk. Je kunt hem altijd en overal gebruiken, zelfs als je even een ommetje maakt. Of je nu foto’s gebruikt die al op je telefoon zijn opgeslagen of een fotoboek maakt van de foto’s die je tijdens het wandelen maakt: de albelli app gebruiken is supersimpel. Je hoeft alleen maar te kiezen welk fotoproduct je wilt maken, vervolgens je foto’s toe te voegen en ten slotte het ontwerp te verfijnen.

Tussen je workouts door

Wanneer je je in het zweet werkt in de sportschool en even een kleine pauze houdt om te herstellen, wat te drinken en bij te komen, kun je ook even snel een fotoboek maken om je voortgang bij te houden. Of je zou een persoonlijke kalender kunnen maken waarin je je trainingsschema vastlegt. En wat dacht je van een fotomok? Het is zo gemaakt. Download gewoon de app en voeg de foto’s toe aan het product dat je wilt maken.

Ga aan de slag terwijl je wacht

Als je kinderen hebt die sporten of lid zijn van een sportclub, komt het geregeld voor dat je in zit te wachten totdat ze klaar zijn. Een perfect moment om je creativiteit de vrije loop te laten! Zet je favoriete podcast op en open de albelli app op je telefoon. Je kunt een fotoboek maken, nieuwe wanddecoratie voor je interieur ontwerpen en zelfs een persoonlijke planner voor aan de muur samenstellen. In de planner kun je al je favoriete foto’s kwijt en alle trainingsdagen, wedstrijden en clubbijeenkomsten voor de rest van het jaar noteren. Benut je tijd goed met onze app en maak er iets moois van.

Ontspannen op de bank

Wie houdt er niet van om lekker op de bank te kruipen en door je favoriete foto’s op je telefoon te bladeren? Met de albelli app kun je al deze foto’s omtoveren in een fantastisch fotoproduct. Kies de foto’s van je favoriete momenten en herinneringen, en upload ze heel eenvoudig in onze app. Maak een fotoboek terwijl je terugdenkt aan al je eerdere reizen of geniet weer even na van al die mooie momenten waarop je het afgelopen jaar de buurt hebt ontdekt. Ontwerp prachtige wanddecoratie met je beste foto’s van landschappen, portretten van vrienden of die ene kunstzinnige foto waar je zo trots op bent. Wat je ook besluit te maken, je creatie zal zeker twee keer een glimlach op je gezicht toveren. Een keer bij het maken van je fotoproduct en nog een keer wanneer het bij je wordt thuisbezorgd.

De albelli app is ontzettend gebruiksvriendelijk. Ontdek het zelf en download de app hier. We vinden het leuk om te zien welke fotoproducten je hebt gemaakt, dus vergeet ze niet te delen op Facebook en Instagram. Wat je ook wilt maken, klik gewoon op de onderstaande knop en ga aan de slag.

Creëer nu

Reacties