Afbeelding van een foto op mok die is omgetoverd in een cadeauset met zakjes chocolade en minimarshmallows

Acht creatieve ideeën voor een persoonlijke foto op mok

Berg je persoonlijke foto op mok niet op in de keukenkast, maar zet hem in het middelpunt. Wees creatief en probeer eens een paar nieuwe doe-het-zelfprojecten uit of experimenteer met je interieur. Er zijn een heleboel leuke manieren waarop je meer kunt doen met je foto’s op mokken van albelli. Kijk eens naar deze ideeën voor wat inspiratie.

Maak bloempotjes voor in huis

Foto's op mokken die zijn gebruikt als kleine bloempotjes met vetplanten en een cactus

Foto’s op mokken doen geweldig dienst als kleine bloem- of kruidenpotten, vooral als je een beetje gebrek hebt aan ruimte. Zo kun je precies de juiste hoeveelheid van je favoriete kruiden kweken, zodat je ze bij het bereiden van een lekkere maaltijd altijd bij de hand hebt. En met een kleine vetplant of cactus vrolijk je elke ruimte op.

Maak een knutselproject voor de kinderen

Mok met een foto van twee meisjes en hun namen, handgeschreven met stift

Ga op zoek naar porseleinstiften voor je koters, zodat je op regenachtige dagen een leuke bezigheid voor ze in petto hebt. Met de stiften kunnen ze je persoonlijke foto’s op mokken versieren met tekeningen of mokken met hun foto erop ondertekenen als leuke verrassing voor opa en oma.

Maak met je foto’s op mokken een doe-het-zelfvogelhuis

Een klein wit kopje dat buiten hangt met een vogel op de rand

Verwen je vliegende vrienden met wat lekkers door je foto op mok met wat smakelijke vogelvriendelijke lekkernijen te vullen en op te hangen aan een boom of je balkon. Schakel de hulp van je kinderen in; ze zullen het fantastisch vinden om naar de vogels te kijken die hun doe-het-zelfvogelhuis uit komen proberen.

Ontwerp je eigen opbergdoos voor prulletjes voor op je kaptafel of bureau

Twee foto's op mokken die worden gebruikt als houders voor make-upborstels om de kaptafel netjes te houden

Foto’s op mokken kunnen worden gebruikt als handig opbergdoosje voor prulletjes op je bureau of zelfs als schattige make-upborstelhouder. Vrolijk je thuiswerkplek op met wat familiekiekjes op een mok en berg er je pennen, potloden en kantoorbenodigdheden in op. Je kunt er ook voor elk lid van je familie eentje maken. Daarnaast kun je de mokken nog persoonlijker maken door er hun naam en foto op te zetten, zodat ze ze op hun bureau of kaptafel kunnen zetten.

Maak gebakjes in je foto op mok voor een gezellig vieruurtje

Twee mokken met winterachtige foto's erop en chocoladecake met slagroom en chocoladesaus erin

Als je een echte zoetekauw bent, zijn magnetrons en foto’s op mokken (die magnetronbestendig zijn, zoals de onze) je beste vrienden. Met een paar eenvoudige ingrediënten maak je in een handomdraai een heerlijk gebakje in een mok met foto. En om helemaal in stijl van je gebakje te genieten, kun je mokken maken met foto’s van je favoriete lekkernijen erop!

Maak unieke kaarshouders

Een mok met een foto van twee honden met een brandende kaars erin

Als je een nieuw knutselproject wilt uitproberen, tover dan je foto’s op mokken om in kaarshouders! Je kunt een bij elkaar passende set maken door dezelfde foto’s te gebruiken of kerstachtige kaarshouders maken met je feestelijke familiefoto’s erop. Vervolgens vul je je mokken met foto’s met was en een lont. Je kunt er zelfs een geurkaars van maken door er een huiselijke geur aan toe te voegen.

Maak snackhouders van je foto’s op mokken

Twee persoonlijke foto's op mokken die worden gebruikt als kleine popcornbakjes

Gebruik op een filmavondje met het gezin je foto’s op mokken als persoonlijke snackhouders. Maak voor elk  gezinslid een persoonlijke mok met hun foto en naam erop. Zo kunnen jullie allemaal van je eigen portie popcorn genieten. Als je voor het maken van je eigen foto’s op mokken wel wat inspiratie kunt gebruiken, kun je deze ideeën bekijken voor een duwtje in de goede richting.

Maak van je foto’s op mokken kleine geschenksetjes

Een persoonlijke foto op mok die is omgetoverd in een geschenkset met cadeauzakjes chocolade en minimarshmallows

Als je toch wilt dat je foto’s op mokken worden gebruikt voor het drinken van chocolademelk, is het een leuk idee om er doe-het-zelfgeschenksetjes van te maken! Je kunt de foto op mok persoonlijk maken met een tekst, zoals een kerstwens of een speciaal verjaardagsbericht, en hem vullen met goodies. Vul je mok bijvoorbeeld met minimarshmallows, chocolade of zakjes chocolademelk en pak hem in in kleurrijk cadeaupapier en een mooi lint voor een persoonlijke touch.

Er zijn talloze verschillende manieren waarop je je foto’s op mokken kunt gebruiken. Dus versier ook eens een mok van albelli met je eigen foto’s en ga creatief met je interieur aan de slag.

We zijn benieuwd met welke ideeën je op de proppen komt, dus deel de beste foto’s van je persoonlijke foto’s op mokken met ons via #albelli .

 

Reacties