De zon komt eraan en hoewel deze zomer anders dan anders zal zijn, zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen en plezier te hebben. Tijd doorbrengen met je familie en vrienden in je tuin, bezig zijn met je hobby, nieuwe recepten proberen in de keuken, of op je balkon genieten van een heerlijk glas ice tea. Van al die activiteiten maak je natuurlijk foto’s die je kunt verwerken in een fotoboek, wanddecoratie of kaarten. We hebben een lijst voor je samengesteld van leuke zomeractiviteiten voor thuis.

  • Maak prachtige fotoproducten met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en makkelijk online te bestellen

Neem de tijd voor ontspanning

Dit is het ideale moment om te profiteren van echte vrije tijd. Neem wat tijd voor jezelf. Deze zomer staat in het teken van ontspanning en het rustiger aan doen in plaats van alle attracties af te rennen en de hele dag druk bezig te zijn. Maak tijd voor jezelf en ontdek waar je nu echt van geniet. Waar word je blij van? Houd een fotodagboek bij van je bezigheden en deel dit met je familie en vrienden.

Probeer iets nieuws

Men zegt wel: ‘verandering is net zo goed als rust’. Deze zomer is dus ook ideaal om iets nieuws te proberen en het een en ander te veranderen. Maak een lijst van activiteiten die je zou willen uitproberen, kies je favoriet en ga ervoor. Ga op zoek naar verschillende manieren om je nieuwe hobby te leren: bekijk in de tuin een online instructiefilmpje, lees een boek met informatie in het park of luisteren naar een podcast tijdens je wandeling. En maak een fotoboek om je vooruitgang en je successen bij te houden. Hier vind je tal van tips en ideeën om je op weg te helpen. Wat je ook gaat doen, ga ervoor.

Geef je talenten een upgrade


Ben je een echte keukenprinses? Zijn je vrienden jaloers op je goede oog voor interieurdesign of vragen ze om fotografietips omdat je Instagram foto’s zo mooi zijn? Als je al een hobby hebt waar je erg goed in bent, dan is het deze zomer tijd om deze talenten verder uit te diepen. Je zult er niet alleen jezelf maar ook anderen erg blij mee maken. En wat je ook doet, vergeet niet om je voortgang bij te houden en om foto’s te delen met je familie en vrienden.

Ga de natuur in

We houden van de natuur; we zijn ermee omringd en de zomer is de ideale tijd om er volop van te genieten. Waar je ook woont, je kunt altijd genieten van de natuur, bijvoorbeeld door vogels te spotten vanuit je appartement, te spelen met je huisdieren of insecten te zoeken met je kinderen in de tuin of het park. Houd een fotodagboek bij van alle veranderingen, deze foto’s kun je vervolgens tot leven brengen in de vorm van een prachtige wanddecoratie of fotoboek.

Kleine veranderingen, groot verschil

Het veranderen van je routine deze zomer is een geweldige manier om op de lange termijn een verschil te maken. Kook met verse ingrediënten voor extra energie of ruim je huis op voor een opgeruimd gevoel in je hoofd. Door iets te maken krijg je een fijn gevoel van voldoening. Dit zijn allemaal leuke dingen die je alleen kunt doen, samen met je partner of met het hele gezin. Door veranderingen in kleine stapjes door te voeren, voel je jezelf geweldig deze zomer.

Word actief

We weten dat het eenvoudig klinkt, maar het opvoeren van je hartslag met een aantal oefeningen zorgt er echt voor dat je je heel erg goed gaat voelen. Ga hardlopen, doe power yoga, fiets een rondje door je buurt of volg een online sportles – deze zomer is een geweldige periode om actief te worden. Daarnaast is het voordeel van deze extra tijd dat je alles op eigen tempo kunt doen. Er is geen druk en je kunt elke sportsessie in je eigen ritme uitvoeren.

Houd contact

In contact blijven met familie en vrienden kan soms op de achtergrond raken als je druk bent met je werk en gezin. Deze zomermaanden zijn dan ook ideaal om weer in contact te komen met al je vrienden en familieleden. Het sturen van albelli-fotokaarten of een afgedrukte foto is een leuke manier om contact te houden met iedereen. Het zal zeker een lach op hun gezicht toveren!

Elk van onze fotoproducten is een leuke manier om iemand te verrassen deze zomer. Of je nu een vriend een aantal fotoafdrukken stuurt of je eigen prachtige fotoboek maakt: ga aan de slag en geniet van de zomer.

Begin nu

Reacties