Heeft je zoon of dochter zojuist het nest verlaten of is er juist eentje bijgekomen? Een eigen persoonlijke fotokalender is de perfecte manier om je vrienden en familie geen moment van het jaar te hoeven missen. Met onze persoonlijke kerstkaarten kun je familie en vrienden ook prachtig op de hoogte brengen van de hoogtepunten uit jouw jaar. We zijn bij albelli altijd bezig met het maken van exclusieve ontwerpen waarmee je meer uit je momenten haalt. We willen je daarom alvast twee van onze nieuwe favorieten laten zien.

Klassiek Gouden Kalenders

Een ontworpen kalender met de afbeelding van een klein kind dat in de regen speelt in goud-, zwarte en crèmekleuren.

Onze fotokalenders uit de Klassiek Goud-collectie stralen een tijdloze verfijndheid uit. De foto’s die je hebt geüpload worden elke maand omlijst door weelderige bladgoudeffecten die je afbeeldingen verrijken met diepte en luxe. Elke maand beschikt over een ander bladgoudeffect, waardoor elke pagina een andere uitstraling heeft. Je hebt de mogelijkheid om kaders aan je foto’s toe te voegen, het formaat van je afbeeldingen te wijzigen en de achtergrondkleur te bepalen. In het online fotoboekprogramma van albelli vind je bovendien allerlei clipart, zodat je het ontwerp van je fotokalender helemaal persoonlijk kunt maken. Klassiek Goud is de perfecte keuze als je iets wilt maken wat nooit uit de mode raakt. Vergeet niet dat je je kalender in elke gewenste maand kunt laten beginnen en je eigen verjaardagen, bijzondere gelegenheden en vakanties kunt toevoegen. De pagina’s van je kalender zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen zowel mat als in hoogglans worden afgewerkt.

Klassiek Gouden Kerstkaarten

Twee ontworpen kaarten, één opengeslagen en één gesloten, in goud-, zwarte en crèmekleuren.

Dankzij het volledig aanpasbare ontwerp van de gepersonaliseerde kerstkaarten uit de Klassiek Goud-collectie kun je je vrienden en familie op een prachtige manier fijne feestdagen toewensen. De elegante en opvallende bladgoudeffecten voegen echt een luxe tintje aan het ontwerp van je fotokaarten toe. Je kunt kiezen uit enkele of dubbele kaarten en je eigen geüploade foto’s, kaders, achtergrondkleuren en clipart toevoegen. Daarnaast kun je in de verplaatsbare tekstvakken op de voor- en binnenkant (als je voor een dubbele kiest) een persoonlijk bericht plaatsen. Ons exclusieve ontwerp is perfect geschikt voor het maken van prachtige persoonlijke fotokaarten voor de feestdagen. Bij deze kaarten zijn witte enveloppen inbegrepen en je kunt kiezen uit verschillende premium- of fotopapierafwerkingen.

Minimalistische Kalenders

Een kalender met een foto van een man en een vrouw in winterse kleding die met de ruggen tegen elkaar naar de zee kijken

Minimalistisch design is trendy en we begrijpen heel goed waarom: het is strak en toegankelijk. Met onze Minimalist-ontwerpen voor persoonlijke fotokalenders maak je een hoogwaardige, geweldig modieuze kalender die helemaal uniek is. Of je nu een jaar lang je reismomenten in het zonnetje wilt zetten of je kalender vult met grootse gebeurtenissen met familie en vrienden: met onze Minimalist-collectie spatten ze van het papier. Je kunt kiezen uit verschillende pagina-indelingen, waardoor je elke maand kunt vullen met meerdere foto’s. Uiteraard kun je de maanden ook inluiden met een enkele grote afbeelding. De koptekst van de maanden is verplaatsbaar en je kunt het lettertype zelf uitkiezen. Net als bij al onze andere kalenders, kun je je eigen belangrijke data toevoegen en kiezen in welke maand je kalender begint. Daarnaast is het in het online fotoprogramma van albelli ook mogelijk om je eigen achtergrondkleur te kiezen, kaders, clipart en sjablonen toe te voegen, en het formaat van je afbeeldingen aan te passen.

Vrolijke Kerstkaarten

Een vrolijk en kleurrijk kaartontwerp met een raster vol afbeeldingen en kleurenwielen voor groenblauw, geel en rood.

Als je op zoek bent naar een fris, modern en minimalistisch ontwerp voor je gepersonaliseerde kerstkaarten, is onze collectie Bright and Merry waarschijnlijk je perfecte match. Dit is een van onze nieuwste ontwerpen en combineert gemak met veel lege ruimte, waarin je opvallende teksten in vrolijke en leuke letters kwijt kunt. De voorkant biedt ruimte aan negen afbeeldingen waarvan het formaat automatisch wordt aangepast, of je nu een enkele of dubbele persoonlijke kerstkaart ontwerpt. Je kunt er ook voor kiezen om acht of minder foto’s op de voorkant te zetten, alles is mogelijk en het is maar net wat je zelf mooi vindt. Echt persoonlijk dus. De tekst bepaal je zelf en je kunt het lettertype en de kleur helemaal naar eigen wens aanpassen. Dus ga naar het online fotoprogramma van albelli, upload je foto’s en ga aan de slag met je eigen fantastische Bright and Merry-ontwerp. Bij al onze kaarten zijn enveloppen inbegrepen.

 

Je eigen fantastische fotoproject beginnen is heel simpel: ga naar de thuispagina van albelli en blader door al onze prachtige producten en geweldige aanbiedingen.

ga meteen aan de slag

Reacties