Heb je je ooit afgevraagd hoe je een fotoboek maakt? Onze online ontwerpsoftware is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Of je jouw boek nu helemaal zelf ontwerpt of één van onze themaboeken gebruikt, met de online ontwerpsoftware kun je jouw verhaal precies zo vertellen als jij dat wilt.

Ons YouTubekanaal bevat ontzettend veel functies waar je je voordeel mee kunt doen bij het maken van je eigen fotoboek. Daarom is het een fantastische manier om de basisbeginselen onder de knie te krijgen voor het maken van een fotoboek met onze online ontwerpsoftware. Onze 30 seconden durende leuke en informatieve video’s helpen je op weg!

Hoe gebruik je de online ontwerpsoftware: jouw vragen beantwoord.

Om het maken van je fotoboek zo leuk mogelijk te maken, hebben wij de top drie vragen over onze online ontwerpsoftware beantwoord. Bekijk deze instructievideo’s op het YouTubekanaal van albelli voor een geweldige visuele ondersteuning.

Hoe voeg je tekst toe aan een fotoboek?

Het leuke aan een fotoboek is dat je zelf kiest wat het wordt, alles kan. Of het nu gaat om een speciaal fotoboek voor een jubileum of een persoonlijk reisfotoboek, het is altijd leuk om je creativiteit de vrije loop te laten en een verhaal te vertellen met een combinatie van foto’s en woorden.

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpsoftware kun je heel eenvoudig tekst toevoegen aan je fotoboek. Plaats een tekstvak op een pagina naar keuze, selecteer je favoriete lettertype in het vervolgkeuzemenu en pas de grootte, kleur en uitlijning aan. Zo simpel is het! De tekst is toegevoegd. Je tekst verplaatsen? Dat kan makkelijk op elk gewenst moment door op het tekstvak te klikken en het naar een nieuwe plek op de pagina te slepen.

In deze video leren we je hoe je tekst toevoegt aan een fotoboek. Klaar om je creativiteit de vrije loop te laten?

Hoe sla je je fotoboek op?

Met onze online ontwerpsoftware kun je je fotoboekproject opslaan en er op je gemak aan werken. De eerste keer dat je je project opslaat, vragen we om het een naam te geven. Zodra je je fotoboek een naam hebt gegeven, wordt het opgeslagen in het gedeelte met opgeslagen projecten in je account.

Weer boordevol inspiratie? Dan kun je verdergaan met je project door je aan te melden bij je online account en naar de ontwerpsoftware te gaan. Je vindt er al je geüploade foto’s en de meest recente versie van je fotoboek. Precies zoals je het hebt achtergelaten.

Wanneer je aan je fotoboek werkt, raden wij je aan om je project om de paar minuten op te slaan door op het diskettepictogram linksboven in de ontwerpsoftware te klikken. Geen zorgen als je het vergeet. Je ontvangt een vriendelijke herinnering van de ontwerpsoftware!

Ontdek hoe je je fotoboek of een kopie van je project opslaat in onze instructievideo en raak je project nooit meer kwijt.

Hoe bewerk je je foto’s of pas je het formaat ervan aan?

Bij het samenstellen van je fotoboek is de kans groot dat je fotobibliotheek een enorme verscheidenheid aan foto’s bevat in verschillende formaten en van verschillende kwaliteit. Dit betekent dat je je foto’s wilt verkleinen, bewerken en bijsnijden om ervoor te zorgen dat elke foto er op zijn best uitziet. Gelukkig is het wijzigen van de grootte en het bewerken van je favoriete foto’s voor je volgende fotoboekproject een fluitje van een cent met onze online ontwerpsoftware.

Zodra je foto is geüpload, klik je op de foto om deze aan de pagina toe te voegen. Speel met de grootte of snijd je foto bij met behulp van de pointers aan de zijkant. Je kunt een bijgesneden afbeelding aanpassen door simpelweg in het midden van de afbeelding te klikken en de afbeelding te verslepen om de uitsnede zo goed mogelijk aan te passen.

In deze video leren we je hoe je het formaat van je bijgesneden foto’s wijzigt en aanpast in de online ontwerpsoftware van albelli.

Dat was het dan: de top drie vragen over het gebruik van de online ontwerpsoftware zijn beantwoord. Ben je nog op zoek naar een antwoord op een vraag over hoe je een fotoboek maakt met albelli? Klik hier om al onze instructievideo’s op ons YouTubekanaal te bekijken en ga daarna zelf aan de slag!

Reacties