Bekijk onze catalogus

Dit jaar ga ik…

…Een fotoboek maken van mijn favoriete momenten

Orden je foto’s en maak een fotoboek met al je favoriete momenten uit 2017. Je kunt ze op chronologische volgorde zetten en bijvoorbeeld voor elke maand een dubbele pagina gebruiken. Vergeet niet om naast foto’s van vakanties en speciale momenten ook foto’s van de kleine momentjes toe te voegen, zo krijg je een leuke afwisseling.

…Meer kaarten versturen

In de tijd van e-mails en smartphones is het ontvangen van echte post iets heel speciaals geworden. Tover een glimlach op iemands gezicht dit jaar en maak persoonlijke kaarten met foto’s. Met meer dan 300 kaartontwerpen waaruit je kunt kiezen was het nog nooit zo makkelijk om iemand een persoonlijk berichtje te sturen.

…Mezelf omringen met prachtige foto’s

Kies je favoriete foto’s van het afgelopen jaar en maak er wanddecoratie van. Het zorgt direct voor een andere sfeer in huis. Teveel foto’s om uit te kiezen? Je kunt ook een collage maken van al die leuke verschillende momenten.

Shop deze producten

…Creatiever zijn

Druk een paar losse foto’s af van verschillende formaten. Wij zijn dol op uitvergrotingen en gekleurde retro foto’s. Ga daarna lekker creatief aan de slag en maak je eigen fotohouders en fotolijsten.

…Geordend leven

Maak van 2018 het jaar waarin je nooit meer een verjaardag of feestdag vergeet. Met een persoonlijke kalender om in huis op te hangen, wordt je op een leuke manier herinnerd aan een belangrijke gebeurtenis of een bijzondere dag.

…Laten zien dat ik van iemand hou met een klein gebaar

Maak een persoonlijke mok voor iemand waarvan je houdt, zodat diegene aan je denkt wanneer hij eruit drinkt. Het is een klein cadeautje, maar zorgt zeker voor een grote glimlach.

Shop deze producten

Reacties