We nemen afscheid van de zon en het warme weer en we maken ons klaar voor één van de drukste periodes van het jaar bij albelli: de herfst. Daarom willen we je – net als bij de modehuizen – graag enkele nieuwe looks voor het nieuwe seizoen aanbieden. We hebben deze zomer heel wat nieuwe thema’s ontworpen die je nu kan uitproberen op je fotoproducten. Ken je onze vooraf ontworpen thema’s voor fotoproducten nog helemaal niet? Thema’s zijn een geweldige manier om snel en eenvoudig een fotoproduct te ontwerpen, terwijl je zelf de creatieve controle behoudt. Bekijk hieronder een paar van onze favoriete thema’s.

  • Fantastische fotoproducten ontwerpen met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en makkelijk online bestellen

De klassieker

We noemen het niet voor niets onze Klassiek Jaarboek – het is ons best verkochte themaboek. Met dit themaboek ontwerp je gemakkelijk een mooi fotoboek met een elegante, hedendaagse en luxeuze look. Dit soort fotoboeken zijn perfect om tentoon te stellen op je salontafel. Zodra je dit thema hebt gekozen, hoef je alleen nog maar je foto’s naar de vakjes op elke pagina te slepen. Daarna printen wij het boek voor je. Zo eenvoudig is het!

Je eigen kookboek

De liefde die onze professionele ontwerpers in dit themaboek hebben gestopt is overgesprongen. Want je eigen kookboek maken is met het ‘Schoolbord Kookboek‘ themaboek één groot feest. Zodra je het thema in het bewerkprogramma hebt geopend zal je zien hoe gemakkelijk je foto’s en teksten aan de pagina’s kan toevoegen. Het Schoolbord Kookboek ziet er fantastisch uit – familie en vrienden zullen niet kunnen geloven hoe professioneel dit boek met jouw lekkerste recepten eruit ziet. Wat je ook maar graag bereidt – van klassieke tot moderne gerechten – dit vooraf themaboek ziet er zó goed uit dat anderen meteen zullen denken dat je een uitgever in de wacht hebt gesleept.

Pak het groots aan met een kinderboek

Een kinderboek hoeft er niet altijd kinderachtig uit te zien. Het coole Pop Art design zit boordevol felle kleuren, dikke randen, lijnen, stippen en moderne patronen. Dit is hét boek dat je nodig hebt als je op zoek bent naar een opvallend en cool boek dat de leukste momenten van je kleintje op speelse wijze in de kijker speelt. Ze zullen er weg van zijn!

Tijd voor een kalender

Het komt misschien als een verrassing, maar in de herfst beginnen veel mensen met het maken van een fotokalender voor het komende jaar. Met het nieuwe thema Notitie Kalender zorg je elke maand weer voor een moderne twist.

Schitterende en mooie kaarten

Oogverblindend mooi is niet alleen hoe we onze albelli klanten zouden omschrijven, het is ook de naam van onze nieuwe themakaarten. Dit volledig personaliseerbare thema met retrokleuren, vormen en lijnen is perfect om uitnodigingen, berichtjes, bedankjes en meer te versturen. Net zoals bij al onze kaarten zijn ook deze per 10 verpakt en zijn ze voorzien van enveloppen.

Je hebt de keuze uit heel wat nieuwe thema’s, wat houdt je nog tegen om je eigen fotoproducten te maken? Als je niet veel tijd hebt, of als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je natuurlijk onze gebruiksvriendelijke Smart Assistant aan het werk zetten. Deze sorteert al je foto’s, kiest de beste eruit en plaatst ze alvast voor jou in de door jou gekozen indeling. Maak van je volgende albelli fotoproduct een blikvanger – klik op de knop hieronder om jouw ontwerp te starten.

Creëer nu

Reacties