Fotoalbum met eigen kaft

Fotoalbum met eigen voorkant

Maak je fotoboek met eigen kaft snel en eenvoudig bij albelli. Start direct het fotoboek programma, ontwerp je fotoboek en maak aan het einde je unieke kaft.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Fotoboeken met eigen unieke kaft van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 Een fotoboek met eigen voorkant maken

Wil jij een fotoalbum met eigen voorkant ontwerpen? Start dan nu met het maken van jouw album bij albelli. Wanneer je een fotoalbum voorkant wilt voorzien van eigen foto’s, dan kan dat heel eenvoudig in onze handige editor. Zo kun je meteen laten zien waar het album over gaat en maakt het direct een goede indruk. Een fotoalbum voorkant maken met eigen foto’s kan zowel bij fotoalbums met harde kaft als bij fotoalbums met zachte kaftt. Je kunt dus zelf kiezen welke voorkant jouw fotoalbum heeft. Pas aan het einde van het ontwerpproces in de foto editor kies je welke kaft je bij jouw fotoalbum wilt. Het is echter wel handig om daar vast over na te denken, omdat je dan ook alvast kunt kijken welke foto’s je graag op de voorkant van het fotoalbum wilt hebben.

Fotoalbum met eigen voorkant bestellen bij albelli

Maak jouw fotoalbum met eigen voorkant nu gemakkelijk online bij albelli. De voorkant van een fotoboek ziet er meteen een stuk fleuriger uit wanneer je daar je eigen foto’s op plaatst. Natuurlijk is deze optie ook erg leuk als je een album cadeau wilt doen. Dan kun je naast een leuke tekst ook alvast wat foto’s op de voorzijde plaatsen. Pak je cadeautje in doorzichtig folie in, en je hebt meteen een chic pakje!

De voorkant van een fotoboek maken is echt erg eenvoudig. Het werkt eigenlijk net als de rest van de editor. Je kunt de foto’s er gewoon op plaatsen en die dan nog bewerken zoals jij dat wilt. Ook hier kun je natuurlijk leuke kaders en andere extra’s gebruiken. Vergeet niet om de voorkant ook te voorzien van tekst. Ga jij voor een fotoboek kaft met eigen foto, dan ben je bij albelli aan het juiste adres. De editor is duidelijk en gebruiksvriendelijk en maakt het samenstellen een creatieve bezigheid. Vervolgens is het bestellen van een fotoalbum met eigen voorkant heel eenvoudig. Volg de stappen en bestel jouw fotoalbum met eigen voorkant nu online!

Begin meteen en breidt jouw collectie fotoboeken uit met een stijlvol fotoboek met een unieke eigen kaft!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.