Fotoboek met zachte kaft

Voor een lichtgewicht album met een omslag die je zelf kunt personaliseren, maak je een fotoboek met zachte kaft van albelli. Maak het persoonlijk door je eigen foto op je kaft te laten plaatsen, zodat je een fotoboek ontwerpt dat helemaal uniek is. Ga aan de slag door onze verschillende formaten te bekijken en bestel je fotoboek online.

  • Een hoogwaardig fotoboek met zachte kaft maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je fotoboek met zachte kaft

Maak een persoonlijk fotoboek met zachte kaft van albelli

Als je je fotoboek persoonlijk aan het maken bent, kun je uit allerlei mooie kaften kiezen. Wanneer je met een nieuw project aan de slag gaat, kun je kiezen uit verschillende harde kaften van linnen of leer. Bovendien kun je fotokaften van je eigen afbeeldingen maken voor fotoboeken met zowel een harde als zachte kaft. Een fotoboek met zachte kaft is niet alleen volledig aan te passen met je eigen foto’s, maar ook ideaal als je op zoek bent naar een lichtgewicht boek dat je fijn kunt doorbladeren of in je tas kunt stoppen.

Het maken van een persoonlijk fotoboek met zachte kaft

Laat op de zachte kaft van je fotoboek je eigen foto afdrukken, zodat je unieke album nog persoonlijker is voor jezelf of voor degene aan wie je het geeft. Je kunt heel gemakkelijk een afbeelding aan je kaft toevoegen, of je nu een klein vierkant fotoboek met zachte kaft of een groot staand album maakt om met je reisfoto’s te pronken. Alles wat je hoeft te doen, is je lievelingsfoto in ons fotoboekprogramma te uploaden en ‘m naar wens te verkleinen, te vergroten of te draaien. Je kunt zelfs meer dan één foto uploaden om een collage van je favoriete herinneringen te maken.

Je fotoboek met zachte kaft bestellen

In ons fotoboekprogramma kun je naar wens kaders, sjablonen en clipart aan je fotoboek toevoegen. Je kunt zelfs bijschriften en citaten bijvoegen om je verhaal te vertellen. Als je tevreden bent met je ontwerp klik je op ‘Bestellen’. Mocht je je afbeeldingen een luxe afwerking willen geven waardoor de kleuren nóg mooier uitkomen, kun je ervoor kiezen om ze op glanzend papier te laten afdrukken. Vervolgens hoef je alleen nog maar de bestelling van je nieuwe fotoboek met zachte kaft te plaatsen en het bij je thuis te laten bezorgen.