Fotoboek zachte kaft

Fotoboek met zachte kaft

Ontwerp je eigen fotoboek met zachte kaft snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, stel je fotoboek samen en kies aan het eind voor de zachte kaft optie.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Fotoboeken met zachte kaft van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 Een eigen fotoboek met zachte kaft

Bij een fotoboek draait het vooral om de kwaliteit. De foto’s moeten mooi en scherp zijn afgedrukt. Met een kleurrijke kaft springt je fotoboek bovendien meteen in het oog. Maar er is nog een zintuig dat meedoet met het bekijken van je favoriete foto’s, namelijk het gevoel. Daarom kun je met een softcover fotoboek een extra dimensie geven aan het ophalen van herinneringen. De kaft van een dergelijk fotoalbum voelt namelijk lekker soepel aan. Bovendien heeft een fotoboek met een zachte kaft de sierlijke uitstraling van een magazine. Zo heb je meteen een decoratief element voor op tafel in de huiskamer.

Het maken van een softcover fotoalbum

Bij albelli is het maken van een persoonlijk fotoalbum een fluitje van een cent. Je kunt namelijk heel eenvoudig het formaat, de papierstijl en het soort kaft bepalen. Het formaat kies je voordat je met het maken van het softcover fotoboek begint. De papiersoort en het soort kaft bepaal je als je klaar bent met het samenstellen van het fotoalbum in de fotoboek editor. Zo heeft albelli de optie voor hoogglans of platliggende premium pagina’s. Naast een fotoboek met een zachte kaft kun je ook voor een linnen, leren of harde kaft kiezen.

Ga aan de slag met je soft fotoalbum bij albelli

Werk je het liefst online of offline? Via albelli kun je op beide wijzen je fotoboek met softcover maken. Wij hebben namelijk een handige online ontwerptool voor fotoboeken. Maar ook kun je ons softwareprogramma downloaden waarmee je op je eigen computer eenvoudig een fotoalbum maakt. Kijk dus wat er allemaal mogelijk is bij albelli en bestel snel je eigen fotoboek met een zachte kaft!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.