Fotoboek kaften

Maak een geweldige eerste indruk met een hoogwaardige kaft voor je fotoboek. Je kunt bij albelli kiezen uit vier verschillende kaften, waardoor je altijd een fotoboek maakt dat bij je foto’s past. Alles wat je hoeft te doen, is de stijl van je kaft te kiezen, je album aan te passen en je fotoboek online te bestellen.

  • Keuze uit drie verschillende kaften
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Kies een kaft voor je fotoboek

Je kaft voor je fotoboek kiezen

Bij ons vind je altijd een kaft die bij de stijl van je fotoboek past, of je nu een elegant trouwboek of een album met gezellige familiefoto’s maakt. Als je je fotoboek wilt laten opvallen op je boekenplank, kun je een unieke fotokaft maken of een serie fotoboeken samenstellen met dezelfde linnen kaft. Je kunt ook kiezen voor een fotoboek met een leren kaft om je fotoboek een luxe afwerking te geven. Als je meer op zoek bent naar een boek dat je samen met vrienden kunt doorbladeren, is een fotoboek met zachte kaft een goede optie.

De kaft van je fotoboek personaliseren

Ga om te beginnen naar ons fotoboekprogramma. Als je een leren of linnen kaft persoonlijk wilt maken, kies je een van onze harde kaften. Wanneer een fotokaft je wel iets lijkt, kun je voor je fotoboek zowel een zachte als harde kaft selecteren. Het maken van een fotokaft voor de omslag van je fotoboek is leuk en makkelijk. Je hoeft alleen maar de gewenste afbeelding te uploaden en deze neer te zetten waar je wilt. Daarnaast is het mogelijk om kaft en rug van je fotoboek van een titel te voorzien. Daarna kun je creatief met de rest van je boek aan de slag gaan en onze bewerkingstools uitproberen.

De finishing touch toevoegen aan de kaft van je fotoboek en je bestelling plaatsen

Als je tevreden bent met je fotoboek, klik je op ‘Bestellen’. Als je hebt gekozen voor een linnen of leren kaft, kun je in deze stap de kleur van het materiaal selecteren. De meeste linnen harde kaften zijn verkrijgbaar in zeven kleuren, variërend van sprankelend zilver tot een rijke, diepe blauwe kleur. Wanneer je hebt gekozen voor een leren afwerking, heb je de keuze uit een klassieke zwarte omslag of een caramelbruine kaft. In deze stap kun je ook een titel toevoegen en je fotoboek van glanzend papier voorzien, zodat het kleurencontrast van je foto’s er nóg mooier uitziet. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, sturen we je fotoboek zo snel mogelijk naar je toe!