Fotoboek kaften

Fotoboek kaften

Kies je eigen kaft soort naar keuze bij albelli. Start het fotoboek programma, stel je fotoboek samen en kies aan het eind voor de gewenste kaft optie.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Verschillende soorten fotoboek kaften van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Een mooi fotoboek met kaft

Bij albelli kun je van je digitale foto’s prachtige albums maken. Met de gebruikersvriendelijke fotobewerkingssoftware kies je als eerste het juiste formaat en maak je de keuze of je jouw fotoboek liggend, staand of in een vierkante uitvoering bestelt. Je foto’s bewerk en plaats je in het album, precies zoals jij het wilt hebben. Als laatste stap selecteer je een mooie cover voor je fotoboek. Zo wordt je fotoboek met kaft ook echt presentabel en kun je er nog vele jaren van genieten. Je mag helemaal zelf bepalen of de kaft van je fotoboek een traditionele uitvoering krijgt of dat je gaat voor een moderne kaft bij je fotoalbum.

Zelf je fotoboek maken en de bijpassende kaft kiezen

De cover van een fotoalbum kan een goede indicatie geven voor de inhoud. Moet je fotoboek een kaft hebben die iets traditioneels uitstraalt, bijvoorbeeld omdat je fotoalbum foto’s van een huwelijk of familiejubileum bevat? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een fotoboek met een cover van hoogwaardig leer of stijvol linnen. Een leren cover kun je bij albelli in twee traditionele kleuren bestellen.

Bij een linnen fotoalbum cover heb je zeven kleuren mogelijkheden om te selecteren. Je kunt ook je eigen foto’s uitkiezen als kaft. Dit geeft je fotoalbum een moderne en speelse uitstraling en is een goede optie voor bijvoorbeeld vakantiealbums. Daarnaast is ook de de keuze uit een fotoboek met stevige harde kaft, met de uitstraling van een boek. Tot slot een fotoalbum met een zachte cover, meer in een magazinestijl. Alle kaftopties zijn aan het eind van de albelli fotoboek editor te selecteren:

Fotoboeken met kaft of cover bestellen? Begin direct!

De keuze voor je fotoboek kaft is de voorlaatste stap die je neemt als je jouw unieke en persoonlijke fotoboek bij albelli bestelt. Heb je jouw fotoalbum in de editor gemaakt, dan bekijk je nog even het eindresultaat en druk je vervolgens op de bestelknop. Als je jouw fotoboek met cover offline hebt samengesteld, stuur je het eindresultaat online naar albelli. In beide gevallen krijg je jouw fotoalbum met cover binnen thuis geleverd!

Start met jouw fotoboek

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.