Linnen fotoboeken

Linnen fotoboeken

Voeg een vleugje kleur toe aan je fotoboek met een kwalitatieve linnen kaft van albelli. Onze linnen kaften zijn beschikbaar in zeven kleuren, dus je kunt je thema van voor naar achter door laten lopen. Zo kun je een linnen fotoboek online bestellen.

  • Maak een linnen fotoalbum van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je linnen fotoboek

 

Linnen kaftopties voor je fotoboek

Linnen is onze standaard binding voor hardcover fotoboeken als je ervoor kiest om geen foto op kaft of kunstlederen kaft toe te voegen. Het materiaal is van geweldige kwaliteit, dus je krijgt een professionele afwerking. Bovendien kun je bij de meeste formaten kiezen uit zeven kleuren. Waarom ga je niet voor een knalrode kaft als je een fotoboek maakt met kerstfoto’s van de familie? Als huwelijkscadeau kun je het linnen fotoboek een sprankelende zilveren kaft geven. En wat dacht je van een natuurlijke kaft als je gek bent op natuurfotografie?

Zo maak je een linnen fotoalbum persoonlijk

Het is heel gemakkelijk om aan de slag te gaan. Open ons fotoboekprogramma, waar je fotoboeken met zachte en harde kaften in verschillende formaten vindt. Filter de opties aan de hand van de grootte en het formaat dat je wilt en selecteer dan een fotoboek met een harde kaft. Onze fotoboeken met een zachte kaft zijn alleen beschikbaar met een foto op kaft. Nu komt het leuke gedeelte. Je kunt creatief aan de slag gaan door je favoriete foto’s te uploaden en vervolgens te spelen met tekst, clipart, kaders en achtergronden om je linnen fotoboek persoonlijk te maken.

Zo selecteer je een linnen kaft en bestel je het fotoboek

Als je klaar bent met het bewerken van je fotoboek klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kun je opties voor de afwerking toevoegen en het materiaal van je fotoboek selecteren. Voor de meeste van onze fotoboekformaten kun je uit zeven kleuren linnen kiezen. Waarom voeg je geen glanzende pagina’s toe om de kleuren in je foto’s extra te laten stralen? En dat is het. Je bent klaar om je bestelling te bevestigen en je persoonlijke linnen fotoalbum thuis te laten bezorgen.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 61368 reviews
 
Album netjes en op tijd ontvangen

Album netjes en op tijd ontvangen
Lees meer

– Roger Vliegen
 
 
Mooie boeken

Ik had een keer ene boek met fouten. Kreeg meteen een nieuw boek
Lees meer

– Bram
 
 
Fotoboeken

Boek is mooi gebonden, de pagina's glanzen mooi.
Lees meer

– Inge
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.