Fotoboek met linnen kaft

Fotoboek met linnen kaft

Maak je eigen fotoboek met linnen kaft snel en eenvoudig bij albelli. Start direct het fotoboek programma, ontwerp je fotoboek en kies aan het eind voor de linnen kaft optie.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Fotoboeken met linnen kaft van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Je persoonlijke fotoboek met linnen kaft

Een fotoboek met linnen kaft maken is natuurlijk mogelijk bij albelli. Als je je fotoalbum met een stoffen kaft wilt, is dat heel eenvoudig aan te geven. Aan het eind van de foto editor is er de mogelijkheid om te kiezen voor de linnen kaft. Als je al ervaring hebt met het samenstellen van een fotoalbum bij albelli, weet je hoe handig de editor werkt. De foto editor is eenvoudig te bedienen en bevat tal van opties om een eigen draai te geven aan het linnen fotoboek.

Zo’n fotoalbum met linnen omslag is een mooie aanwinst, maar vormt uiteraard ook een heel bijzonder geschenk. Misschien wil jij iemand verrassen met een fotoserie met een bijzondere emotionele waarde. Dan is een fotoalbum met linnen cover echt een uitstekende keuze. Je kunt heel gemakkelijk zelf een fotoalbum maken met linnen kaft. Mocht je het voor de eerste keer gaan doen, dan zal je ontdekken wat een prachtig resultaat je kan bereiken met een paar simpele handelingen. Maak iets bijzonders van je mooiste foto’s bij albelli.

Maak een begin met het ontwerpen van jouw eigen speciale fotoboek en gebruik hiervoor de editor van albelli. Voor het maken van een stoffen fotoalbum is een extra selectie nodig, pas als je klaar bent met het ontwerpen in de editor.

Linnen fotoalbum maken en bestellen bij albelli!

Ben je helemaal tevreden over jouw zelf ontworpen fotoboek, dan kun je aan het eind van de editor kiezen voor het fotoalbum met linnen kaft. Deze optie selecteer je eenvoudig voordat je de bestelling plaatst. Uiteraard biedt albelli je een album in verschillende maten. Je kunt kiezen tussen S, M, L en XL met verschillende afmetingen. Heb je het album digitaal samengesteld en wordt het tijd om te bestellen? Volg het menu en dan is het kopen van jouw linnen fotoalbum zo gebeurd. Vervolgens houden wij jou op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot jouw linnen fotoboek.

Start nu

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.