Fotoboek harde kaft

Fotoboek met harde kaft

Maak je eigen fotoboek met harde kaft snel en eenvoudig bij albelli. Start direct het fotoboek programma, ontwerp je fotoboek en kies aan het eind de harde kaft optie.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Fotoboeken met harde kaft van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 Je eigen ontworpen fotoboek met harde kaft

Een fotoboek harde kaft is stevig en gaat daardoor echt jaren mee. Natuurlijk kun jij ook deze modellen gewoon zelf ontwerpen bij albelli. Zo bepaal jij welke foto’s er in het album komen en in welke volgorde. Natuurlijk kun je ook voor een willekeurige volgorde kiezen, zodat je deze naar eigen smaak kunt inrichten.

Bij albelli is het overigens ook mogelijk om een echt kunstwerkje te maken van een hardcover fotoboek. Ga jij een fotoboek maken met harde kaft, dan kun je namelijk voor allerlei leuke opties kiezen. Allereerst heb je al de keuze uit diverse formaten. Kies bijvoorbeeld voor S, M, L of XL. Het kleinste album is hierbij 10 x 10 cm, terwijl het grootste wel 38,8 x 29,1 cm kan zijn! Bovendien kun je ook kiezen of je een vierkant, staand of liggend fotoalbum met harde kaft wilt.

Fotoboek met harde kaft maken en bestellen bij albelli

Een fotoalbum met hardcover is niet alleen leuk voor jezelf. Je kunt zo ook een heel persoonlijk cadeau samenstellen. Wanneer je van een leuke gebeurtenis of van diverse momenten met vrienden bijvoorbeeld een mooi album maakt, kun je hen na een huwelijk, bij een geboorte of met een verjaardag een origineel cadeau geven. Zeker weten dat jouw fotoboek met harde kaft een ereplaatsje in de kast krijgt. Allereerst kies je de gewenste maat. Vervolgens heb je de keuze om de online foto editor te gebruiken of deze te downloaden zodat je ook offline kan bewerken. Het handige bij deze laatste optie is dat je alleen het eindresultaat hoeft te uploaden. Bij albelli kun je heel eenvoudig een fotoboek met harde kaft bestellen. Je stelt het volledig zelf samen, waardoor het echt helemaal naar jouw smaak is. Voor het gemak kun je de foto’s wel in willekeurige volgorde in het album laten plaatsen. Zo kost het maken van een uniek fotoboek jou nog minder tijd. Bovendien kun je kiezen voor allerlei leuke thema’s. Het type kaft van jouw voorkeur kies je pas aan het einde van het proces. Dan kun je aangeven of jij voor een hardcover fotoalbum gaat.

Begin meteen en breidt jouw collectie fotoboeken uit met een stijlvol fotoboek met harde kaft!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.