Fotoboeken met harde kaft

Fotoboeken met harde kaft

Maak een geweldige eerste indruk met een hoogwaardige harde kaft voor je fotoboek. Je kunt kiezen uit kaften van verschillende materialen of je eigen foto’s op de omslag laten afdrukken. Zo ga je aan de slag en bestel je je fotoboek bij albelli.

  • Maak een hoogwaardig fotoboek met harde kaft
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Maak je eigen fotoboek met harde kaft

 

Wat zijn de mogelijkheden voor hardcover fotoboeken?

Het maakt niet uit of je een trouwalbum of een fotoboek van je vakantiekiekjes maakt, je vindt altijd een harde kaft die erbij past. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke imitatieleren omslag voor een traditionele afwerking of geef je fotoboek een mooie linnen kaft. Je geeft je fotoboek een persoonlijk tintje door een van je eigen foto’s voor op de harde kaft te gebruiken. Onze hardcover boeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt dus een prachtig fotoboek met harde kaft maken voor op de salontafel of voor een duurzaam kleiner fotoboekje kiezen om mee op reis te nemen.

Je eigen fotoboek met harde kaft maken

Het maken van een hardcover fotoboek is heel simpel. Ga naar ons online of offline fotoboekprogramma om ons assortiment van fotoboeken met harde en zachte kaften te bekijken. Je kunt filteren op formaat en indeling. Onze kleine hardcover fotoboeken zijn 13 x 10 cm en perfect als klein cadeau voor een dierbare. Als je met je fotoboek liever een groot statement wilt maken voor in huis, kies je voor een extra groot hardcover fotoboek van 39 x 29 cm. Nadat je de stijl hebt gevonden die het best bij je past, is het tijd om creatief met je foto’s aan de slag te gaan.

Het bestellen van je op maat gemaakte fotoboek met harde kaft

Met ons fotoboekprogramma kun je experimenteren met de indeling van je foto’s en je fotoboek met harde kaft opvrolijken met clipart, sjablonen en achtergronden. In ons fotoboekprogramma kun je je kaft ook versieren met een foto. Als je tevreden bent met het resultaat klik je op ‘Bestellen’. Wanneer je geen foto op de kaft wilt, kun je kiezen voor een linnen of imitatieleren omslag. Bovendien kun je hier aangeven of je je fotoboek wilt voorzien van glanzend fotopapier. Je bent nu klaar om je bestelling te plaatsen en je persoonlijke fotoboek te laten bezorgen.

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 57829 reviews
 
Erg tevreden over service van albelli

Erg tevreden over service van albelli. Laatst voor een boek contact gehad met klantenservice en ze hebben het probleem op een fijne en snelle manier opgelost!
Lees meer

– Mja Verstegen
 
 
Albelli … een topper

Albelli is al meer dan 10 jaar het bedrijf waarbij ik mijn fotoboeken laat maken en sinds kort ook posters. Kwaliteit is hoog, aflevering is altijd op of binnen de gesteld tijd en bij evt. klachten (bij inmiddels meer dan 40 fotoboeken, slechts 1x e... Lees meer

– Inwoner Almere
 
 
Mooi fotoboek geworde

Mooi fotoboek geworde. Goede kleuren en stevige bladzijden.
Lees meer

– WH
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.