Fotoboeken met harde kaft

Fotoboeken met harde kaft

Maak een geweldige eerste indruk met een hoogwaardige harde kaft voor je fotoboek. Je kunt kiezen uit kaften van verschillende materialen of je eigen foto’s op de omslag laten afdrukken. Zo ga je aan de slag en bestel je je fotoboek bij albelli.

  • Maak een hoogwaardig fotoboek met harde kaft
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Maak je eigen fotoboek met harde kaft

 

Wat zijn de mogelijkheden voor hardcover fotoboeken?

Het maakt niet uit of je een trouwalbum of een fotoboek van je vakantiekiekjes maakt, je vindt altijd een harde kaft die erbij past. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke imitatieleren omslag voor een traditionele afwerking of geef je fotoboek een mooie linnen kaft. Je geeft je fotoboek een persoonlijk tintje door een van je eigen foto’s voor op de harde kaft te gebruiken. Onze hardcover boeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt dus een prachtig fotoboek met harde kaft maken voor op de salontafel of voor een duurzaam kleiner fotoboekje kiezen om mee op reis te nemen.

Je eigen fotoboek met harde kaft maken

Het maken van een hardcover fotoboek is heel simpel. Ga naar ons online of offline fotoboekprogramma om ons assortiment van fotoboeken met harde en zachte kaften te bekijken. Je kunt filteren op formaat en indeling. Onze kleine hardcover fotoboeken zijn 13 x 10 cm en perfect als klein cadeau voor een dierbare. Als je met je fotoboek liever een groot statement wilt maken voor in huis, kies je voor een extra groot hardcover fotoboek van 39 x 29 cm. Nadat je de stijl hebt gevonden die het best bij je past, is het tijd om creatief met je foto’s aan de slag te gaan.

Het bestellen van je op maat gemaakte fotoboek met harde kaft

Met ons fotoboekprogramma kun je experimenteren met de indeling van je foto’s en je fotoboek met harde kaft opvrolijken met clipart, sjablonen en achtergronden. In ons fotoboekprogramma kun je je kaft ook versieren met een foto. Als je tevreden bent met het resultaat klik je op ‘Bestellen’. Wanneer je geen foto op de kaft wilt, kun je kiezen voor een linnen of imitatieleren omslag. Bovendien kun je hier aangeven of je je fotoboek wilt voorzien van glanzend fotopapier. Je bent nu klaar om je bestelling te plaatsen en je persoonlijke fotoboek te laten bezorgen.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 59264 reviews
 
Leuk klein fotoboekje

Via de app het boekje gemaakt, kon het steeds opslaan en er later mee verder gaan. Foto's mooi scherp geprint, tekst goed leesbaar. Levering binnen de afgesproken tijd.
Lees meer

– Brigitte
 
 
Goed product, wel prijzig

Mooi product. Wel prijzig en bovendien opzettelijk te duur gehouden zodat mensen comstant kunnen worden gelokt met kortingen. Met korting van 25% was ik nog €220,- kwijt. Het boek is wel prachtig.
Lees meer

– Remko
 
 
Kwaliteit van fotoboeken

De kwaliteit van de fotoboeken is altijd goed en dat al jaren achterelkaar.
Lees meer

– W. Snieder
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.