Wanddecoraties in liggend formaat

Of je nu een klein of een groot stuk wanddecoratie wilt hebben, de mogelijkheden wat betreft formaat en afwerking zijn bij albelli zo uitgebreid dat wij precies hebben wat je zoekt.

  • Creëer een eigentijdse wanddecoratie in liggend formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen
Maak je eigen liggende wanddecoratie

Wanddecoraties in liggend formaat

Als je van plan bent om je favoriete momenten over te brengen op canvas, aluminium, plexiglas of op forex, dan is ook de verhouding waarin je foto moet worden afgedrukt van belang bij het doen van een bestelling. Met een liggend formaat wordt natuurlijk bedoeld een beeld dat breder is dan hoog – er hoeven niet altijd glooiende heuvels op te staan! Als je een wanddecoratie in liggend formaat wilt maken, lopen de mogelijkheden bij albelli uiteen van 30×20 cm tot 120×80 cm. Dus waar je ook naar op zoek bent – een afbeelding in liggend formaat op canvas, canvas met plexiglas of met een ander soort afwerking, wij hebben het altijd in de juiste maat.

Wat is de juiste maat voor een wanddecoratie in liggend formaat?

Bij albelli zijn er zoveel mogelijkheden, allemaal in topkwaliteit, dat de keus voor de maat voor een wanddecoratie in liggend formaat geheel aan jou is. De belangrijkste factor voor het bepalen van de maat is de ruimte die je er bij jou op de muur voor hebt. Verder moet je er rekening mee houden dat als je een foto hebt met veel details erop – zoals een grote groep mensen die er allemaal met hun gezicht opstaan, of een tekst die gelezen moet kunnen worden – je beter kunt kiezen voor een grote maat, zodat alles goed te zien is.

Je wanddecoratie in liggend formaat bestellen

Zodra je voor je wanddecoratie in liggend formaat de maat en afwerking van je voorkeur hebt gekozen, hoef je alleen nog maar te klikken tot je bij de online Editor / beeldbewerker van albelli bent om daar je ongelooflijke, zelfgemaakte wanddecoratie verder af te werken. Links op het scherm staat het menu met opties van de Editor / beeldbewerker, waarmee je nog tekst, een achtergrond en zelfs allerlei soorten lay-out kunt kiezen om een hele collage te maken voor al je wanddecoraties in liggend formaat. Al onze wanddecoraties worden geleverd met een geheel gratis en bevestigd ophangsysteem, om je aanwinst gemakkelijk mee op te hangen. Dat bijzondere moment, helemaal perfect gemaakt voor bij je thuis of als geweldig cadeau voor vrienden en familie.