Groot fotoboek

Fotoboek groot

Een groot fotoboek ontwerp je naar eigen wens snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, kies in het begin een grote fotoboek afmeting om vervolgens je persoonlijke fotoboek samen te stellen.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Grote fotoboeken van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Je eigen grote fotoboek

Wil je jouw mooie foto’s niet alleen op het scherm van je laptop of tablet bekijken? Kies er dan voor om ze een prominente plaats te geven in een groot fotoboek dat je zelf hebt samengesteld. Een groot fotoalbum is iets dat je gemakkelijk aan vrienden en familie laat zien om te genieten van mooie herinneringen. Bij albelli kun je nu erg gemakkelijk en comfortabel je eigen grote fotoboek maken. Je kiest voor een staand, liggend of vierkant formaat en gaat vervolgens aan de slag met je eigen foto’s. Jij bepaalt de indeling en de lay-out.

Zelf je eigen grote fotoboek maken

Een mooi standaard formaat dat iedereen herkent is A4. Bij albelli vind je staande en liggende fotoalbums op bijna A4-formaat. Een fotoboek dat groot is in een staande uitvoering heeft een hoogte van 28 cm en een breedte van 21 cm. Een fotoalbum dat groot is, maar in een liggend formaat wordt geleverd, heeft een hoogte van 21 cm en een lengte van 28 cm. Je kunt echter ook kiezen voor een vierkante versie, met een lengte en breedte van beide 21 cm. Een fotoalbum in A4-formaat is erg geschikt voor mooie portretfoto’s en familiefoto’s. Telkens als je bezoek krijgt, zul je jouw fotoboek in A4-formaat laten zien en op rustige momenten zelf genieten van mooie herinneringen.

Een groot fotoboek bestellen? Begin direct!

De gewenste maat kies je voordat de foto editor wordt gestart. Ga je online je fotoboek maken in A4-formaat, dan kun je vervolgens jouw foto’s uploaden naar de online editor van albelli. Je kunt ook de fotobewerkingssoftware van albelli downloaden naar je laptop of tablet. Maak je fotoalbum A4 in liggend of staand formaat en kies als laatste stap voor een mooie leren of linnen kaft. Je kunt je fotoboek A4 liggend of staand bestellen met je mooiste foto’s als kaft, zowel in een harde als zachte uitvoering. Begin vandaag nog met jouw grote fotoboek ontwerpen!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.