Door het grote aantal bestellingen, vragen wij je rekening te houden met 1-2 werkdagen extra levertijd. Bedankt voor je begrip!Lees meer

 

Klein fotoboek

Klein fotoboek

Maak je kleine fotoboek snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, kies de gewenste kleine afmeting en begin met het samenstellen van jouw persoonlijke fotoboek.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Kleine fotoboeken van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Kleine fotoboek formaten

Een fotoboek is de mooiste manier om je opnames te verzamelen en te selecteren. Bij albelli kun je kiezen uit diverse formaten en omslagen. Een fotoboek in klein formaat is handig op te bergen en is ook een mooi geschenk. Denk bijvoorbeeld maar aan een cadeautje voor een kinderverjaardag of voor een huwelijk. Met foto’s kun je vaak zoveel meer zeggen dan met een meer standaard cadeautje.

Een fotoboek in S kun je bij albelli zelf ontwerpen met behulp van de handige editor. Een fotoalbum van 10 x 13 cm geeft je de mogelijkheid om de mooiste foto’s in een handzaam formaat bij elkaar te brengen. Je kunt overigens ook kiezen voor een vierkant model, deze heeft de afmetingen 10 x 10 cm. Een fotoalbum in klein formaat kun je eenvoudig meenemen. Een fotoalbum in S past zelfs gewoon in je tas of jaszak. Zo weet je zeker dat jij hem niet vergeet als jij iemand een paar leuke foto’s wilt showen. Ga jij voor een fotoalbum in klein formaat bij albelli?

Een klein fotoboekje of fotoalbum maken en kopen bij albelli!

Als je nog niet eerder een album hebt gemaakt bij albelli, dan zal je verrast worden door de handige editor die wij je bieden. Zo is een klein fotoboekje maken echt een koud kunstje. Een fotoboekje maken dat klein is, doe je uiteraard met je scherpste en mooiste foto’s. Het formaat kies je voordat de editor wordt opgestart.

Vervolgens is het maken en samenstellen van een klein fotoalbum maken zo gebeurd. Je kunt de pagina’s na het ontwerpen eenvoudig in de weergavemodus bekijken, zodat je meteen te zien krijgt hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Ook het bestellen is bij albelli simpel gemaakt. Je volgt gewoon het duidelijke bestelproces. Wil jij een klein fotoalbum kopen, dan is een druk op de knop al genoeg. Wij houden je daarna op de hoogte van de verzending van je bestelling en binnen korte tijd ligt jouw kleine fotoalbum in je brievenbus. Een unieke verrassing voor jezelf of voor iemand anders!

Kleine fotoboek formaten zijn net zo leuk als grote fotoboeken. Bovendien zijn ze ideaal als cadeautje. Maak jouw kleine fotoboekje nu online!

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.