Klein fotoboek

Klein fotoboek

Hou je favoriete herinneringen altijd bij de hand met een klein fotoboek van albelli. Met ons fotoboekprogramma kun je op allerlei leuke manieren je kleine fotoalbum aanpassen. Een persoonlijk fotoboek bestel je heel eenvoudig online.

  • Een klein fotoboek van hoge kwaliteit maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen klein fotoboek

 

Koester je geluksmomenten in een klein fotoalbum

Kleine fotoboeken zijn ideaal om weg te geven of om je favoriete foto’s in mee te nemen als je van huis bent. Met een mini fotoboek van 10 x 10 cm heb je je familie (foto’s) altijd bij de hand. Of geef een dierbare een bijzonder aandenken in de vorm van een klein fotoboek van 13 x 10 cm. Je maakt een klein fotoalbum helemaal persoonlijk als je de kaft laat bedrukken met je favoriete foto’s. Als je een klein liggend fotoalbum wilt maken, kies je bijvoorbeeld voor een harde kaft van linnen, imitatieleer of met de afdruk van een foto.

Een klein fotoboekje maken

Voor het maken van een persoonlijk fotoboek ga je naar ons gebruiksvriendelijke fotoboekprogramma. Hier kun je kiezen uit een aantal fotoboekformaten: klein, medium, groot en extra groot. Ook kun je de indeling kiezen waarin je je foto’s wilt laten afdrukken. Voor een persoonlijk minifotoboek selecteer je ons kleinste formaat van 10 x 10 cm. Het is net iets te groot om in je zak te stoppen, maar het past perfect in een kleine tas. Als je al een groot liggend boek voor thuis hebt gemaakt, kun je een kleiner exemplaar maken om aan iemand cadeau te doen.

Klaar om je kleine fotoboek te bestellen?

Het maakt niet uit of je een mini fotoboekje of een extra groot fotoboek aan het maken bent: ons fotoboekprogramma biedt een heleboel leuke manieren om met indelingen en designs te experimenteren. Upload je afbeeldingen en versier je album met clipart, sjablonen en meer. Als je tevreden bent met het resultaat klik je op ‘Bestellen’, waarna je de laatste finishing touch kunt aanbrengen. Voor een mini fotoalbum van 10 x 10 cm of een liggend boek van 13 x 10 cm kun je voor glanzend papier kiezen voor een mooier kleurcontrast. Daarna hoef je alleen maar je bestelling te bevestigen en je hebt je fotoboek binnen een paar dagen in huis.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 60160 reviews
 
Een mooie kwaliteit prijsverhouding en…

Een mooie kwaliteit prijsverhouding en een snelle levering van het product. De vele opties om foto’s te bewerken en het boek op te sieren maakt het extra leuk en is trouwens zo eenvoudig, ik vind het een aanrader!
Lees meer

– L.G.
 
 
Het eindproduct is prachtig

Het eindproduct is prachtig. Iets om te koesteren. Er wordt veel in het fotoalbum gekeken dus de kwaliteit moet hoog zijn. Sterk papier. Het voldoet zeker aan die eisen.
Lees meer

– Nancy
 
 
Mooie foto's in een prachtig album

Mooie foto's in een prachtig album
Lees meer

– G.A.H. Pas
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.