Vierkante fotoboeken

Vierkante fotoboeken

Maak een persoonlijk vierkant fotoboek van albelli om gezellige familiefoto’s in te bewaren of om schitterende foto’s mee te delen in een extra groot album. Er is een breed assortiment om uit te kiezen, dus ga aan de slag en bestel je eigen fotoboek online.

  • Maak een vierkant fotoboek van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je vierkant fotoboek

 

Maak vierkante fotoboeken met albelli

Vierkante fotoboeken zijn een geweldige manier om al je favoriete familiemomenten opnieuw te beleven. Een fotoboek van 10 x 10 cm is perfect om snel in je tas te stoppen als je het huis uit gaat. Een extra groot vierkant fotoboek van 30 x 30 cm is ideaal voor trouwfoto’s van jullie grote dag. Een persoonlijk medium vierkant fotoboek is perfect als hobbyboek of als aandenken om cadeau te doen. Ze zijn ook geweldig als schattig babyfotoboek, zo kun je alle kleine mijlpalen in één mooi afgedrukt fotoboek plaatsen.

Zo maak je een vierkant fotoboek persoonlijk

Een uniek vierkant fotoboek maken, is gemakkelijk met ons fotoboekprogramma. Kies eerst de grootte en het formaat – je kunt kiezen uit liggende, staande en vierkante fotoboeken. Sommige groottes zijn ook beschikbaar met een zachte kaft. Dus, als je een lichtgewicht fotoboek wilt om al je gezellige familiefoto’s bij je te dragen, dan is een fotoboek van 10 x 10 cm perfect. Als je tevreden bent met de grootte van je vierkante fotoboek, kun je gaan experimenteren met het fotoboekprogramma.

Zo bestel je je vierkante fotoboek online

Met het fotoboekprogramma kun je je foto’s uploaden en zoveel indelingen uitproberen als je maar wilt. Je kunt ook sjablonen, kaders, clipart, achtergronden en bijschriften toevoegen om je vierkante fotoboek persoonlijk te maken. Als je tevreden bent met je ontwerp klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kun je de afwerkingen toevoegen. Je kunt een kaft uitkiezen voor je boek en een titel toevoegen. En waarom ga je niet voor glanzend paper om je foto’s een professioneel ogende afwerking te geven? Je hoeft alleen nog maar je bestelling te plaatsen en je ontvangt je nieuwe vierkante fotoboek binnen een paar dagen thuis.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 56780 reviews
 
Mooi fotoboek

Mooi fotoboek. Pagina’s blijven mooi liggen en glanzend is ook erg mooi. Jammer dat je niet zelf de indeling per pagina kunt bepalen en het aantal foto’s en met of zonder tekst.
Lees meer

– Nienke Graaff
 
 
Nog nooit ontgoocheld geweest over een…

Nog nooit ontgoocheld geweest over een fotoboek van Albelli. Ook nu weer goed verzorgd en mooie kwaliteit. Kwaliteit en mooi verzorgde foto's is voor mij het allerbelangrijkste. Gaat boven snel bezorgen of spotgoedkoop. Fotoboek is geleverd binnen de... Lees meer

– Kurt
 
 
Fotoboeken

Mooi boek geworden Prijs /kwaliteit ligt in goede verhouding Goede service van Albelli toen ik foutje in de bestelling had gemaakt werd snel gecorrigeerd
Lees meer

– Ria Goyarts
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.