Door het grote aantal bestellingen, vragen wij je rekening te houden met 1-2 werkdagen extra levertijd. Bedankt voor je begrip!Lees meer

 

Vierkant fotoboek

Fotoboek vierkant

Maak je eigen vierkante fotoboek snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, kies de vierkante vorm en formaat en begin met het samenstellen van jouw persoonlijke fotoboek.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Vierkante fotoboeken van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Je persoonlijke vierkante fotoboek

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een behoorlijke collectie aan digitale foto’s op de telefoon of computer. Hoewel je ze natuurlijk heel goed kunt bekijken op je scherm, is een papieren fotoboek vierkant een mooi aandenken voor speciale gelegenheden. Bij albelli kun je zelf een vierkant fotoboek maken met je eigen digitale foto’s. Je kiest zelf het type kaft, de kleur, de grootte en je kunt de foto’s zelfs voorzien van teksten. Download de applicatie of creëer je fotoboek online op de website. Een vierkant fotoalbum is zowel een mooi aandenken voor jezelf als een leuk geschenk voor familie of vrienden.

Fotoboek vierkant bestellen bij albelli!

Wil je de hoogtepunten van een vakantie of familiefeest graag op een unieke manier bundelen? Bij albelli maak je zelf een vierkant fotoalbum van hoge kwaliteit. Met de online of offline applicatie bepaal je zelf de plek van de foto’s en voeg je eenvoudig teksten toe. Voor een extra luxe uitstraling ga je voor een fotoboek vierkant met een leren kaft. Door de kaft te voorzien van een titel en foto weet je zeker dat je een uniek fotoalbum hebt dat je met trots aan iedereen kunt laten zien. Bekijk de mogelijkheden van albelli om je eigen fotoboek te maken en bestel gemakkelijk en snel online. Bij albelli kun je ook terecht voor andere fotoproducten, zoals mokken, kalenders en wanddecoraties.

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.