Extra groot fotoboek

Fotoboek extra groot

Maak je eigen extra grote fotoboek snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, kies een gewenste extra grote afmeting en begin met het samenstellen van jouw persoonlijke fotoboek.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Extra grote fotoboeken van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Een persoonlijk extra groot fotoboek

Heb je prachtige digitale foto’s gemaakt van een schitterende vakantie, een huwelijk of een ander feest? Misschien heb je wel haarscherpe natuurfoto’s die je graag in een luxe album aan bezoekers wilt laten zien. Als je kiest voor een fotoalbum XL of een fotoboek XXL, geef je jouw foto’s de aandacht die ze verdienen. Een XL fotoalbum heeft alleen al vanwege zijn formaat een chique en officiële uitstraling waarvoor je rustig gaat zitten en de tijd neemt om ze goed te bekijken. Bij albelli stel je comfortabel en snel je eigen unieke XXL fotoboek samen.

Zelf je extra grote fotoalbum maken

Je kunt de fotobewerkingssoftware van albelli zowel online als offline gebruiken. De software is geschikt voor je pc of laptop en als je gebruik maakt van een tablet, kun je ook hiervoor een geschikte versie krijgen. Je begint met het kiezen van het juiste formaat voor je XXL fotoalbum. Je kunt een fotoalbum in XXL bestellen in drie uitvoeringen: staand, liggend of vierkant. De vierkante versie meet in de lengte en breedte 30 cm. Een staand fotoalbum XL is 36 cm hoog en 27 cm breed. In het liggende of landscape formaat krijg je een extra groot fotoboek dat 29,1 cm hoog is en 38,8 cm breed. Heb je jouw fotoboek formaat gekozen, dan kun je direct aan de slag met je foto’s.

Fotoalbum XL bestellen? Begin direct!

Een fotoalbum XXL kan echt iets heel bijzonders worden. Uitvergrote foto’s, mits van voldoende resolutie, komen prachtig tot hun recht. Om het beeld visueel rustig te houden is het niet verstandig om te kiezen voor veel kleine foto’s op één fotopagina. Als de samenstelling van je fotoalbum XXl klaar is, heb je nog de mogelijkheid om te kiezen voor glanzend of mat papier. Je fotoalbum XL is pas echt helemaal af met een fraaie kaft. Wat dacht je van een fotokaft, in een harde of zachte versie. Of bestel je jouw fotoalbum liever in mooi canvas of smaakvol leer?

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.