Liggend fotoboek

Fotoboek liggend

Maak je eigen liggende fotoboek snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, kies de liggende vorm en het formaat en begin met het samenstellen van jouw persoonlijke fotoboek.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Liggende fotoboeken van superkwaliteit
  • Snelle levering en de beste service

Start met creëren

 

Je eigen liggende fotoboek

Wanneer je bij albelli een fotoboek bestelt, kun je kiezen uit allerlei formaten en afmetingen. Zo kun je ook een liggend fotoboek of fotoalbum maken. Dit langwerpige exemplaar is bijvoorbeeld zeer geschikt voor landschapsfoto’s. Maar ook afbeeldingen met de hele familie krijgen alle ruimte in een liggend fotoboek. De formaten variëren van S fotoboeken tot en met XL fotoboeken. Hierbij meet het kleinste exemplaar 13,3 x 10 cm. Het grootste exemplaar is 38,8 cm lang en 29,1 cm breed.

Het maken van een liggend fotoboek

Via albelli bepaal je heel makkelijk of je een vierkant, staand of liggend fotoalbum wilt. Dat doe je namelijk al voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met creëren van je fotoboek. Verder heb je aan het einde van het proces ook de mogelijkheid om het soort kaft uit te kiezen. Zo biedt een harde of zachte kaft de gelegenheid om een mooie panoramafoto te plaatsen. Of geef je fotoalbum in liggend formaat een luxe tintje met een leren of linnen kaft. Verder kun je de uitstraling van je liggend fotoboek of fotoalbum bepalen met het soort papier. Bij albelli heb je de keuze uit mat, hoogglans of premium papier.

Bestel je fotoalbum in liggend formaat eenvoudig bij albelli

Via albelli kun je altijd en overal een fotoalbum bestellen. Je hebt er alleen een laptop, tablet of smartphone en een internetverbinding voor nodig. Dus krijg je de beste creatieve ingevingen buiten de deur? Maak dan een liggend fotoboek op bijvoorbeeld een terras, in een café of op een bankje in het park.

Naar de editor

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.