Staand fotoboek

Maak je eigen staande fotoboek snel en eenvoudig bij albelli. Start het fotoboek programma, kies de staande vorm en gewenste formaat en begin met het samenstellen van jouw persoonlijke fotoboek. Maak een staand fotoalbum met albelli voor je favoriete familiekiekjes en je mooiste portretten. De fotoboeken zijn eenvoudig naar wens aan te passen. Dus laat je creativiteit de vrije loop en bestel je fotoboek online.

  • Snel, makkelijk en intuïtief
  • Staande fotoboeken van superkwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
Start met creëren

Je eigen staande fotoboek

De mooiste momenten in je leven verdienen speciale aandacht. Met een fotoboek van albelli kun je je vakantie, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid op elk moment weer herbeleven. Een fotoboek staand is onder andere heel geschikt voor portretfoto’s. Bij albelli heb je helemaal zelf in de hand hoe jouw fotoalbum staand eruitziet. Zo kun je kiezen voor een medium formaat van 15 x 20 cm, een fotoboek A4 staand of een XL fotoboek van 27 x 36 cm. Een fotoboek met een groot formaat is bijvoorbeeld extra geschikt voor collages en foto’s waar je veel tekst bij wilt plaatsen. Dankzij de online en offline applicaties van albelli is het eenvoudig om je fotoalbum staand helemaal zelf samen te stellen. Met de mobiele applicatie voor je smartphone of tablet maak en bestel je je foto’s zelfs tijdens je vakantie of onderweg. Ons fotoboekprogramma biedt je de mogelijkheid om een staand, liggend of vierkant fotoalbum te maken. Nadat je voor een staand fotoboek hebt gekozen, selecteer je het gewenste formaat. Daarna is het tijd om je creatief uit te leven. Upload je favoriete afbeeldingen, experimenteer met verschillende indelingen en ontwerp je staande fotoalbum helemaal zoals je wilt. Je kunt ook clipart en teksten toevoegen en allerlei achtergrondkleuren en -patronen uitproberen.

Staand fotoboek bestellen bij albelli!

Wil je de mooiste foto’s bundelen in een mooi fotoboek zodat je ze aan je familie en vrienden kunt laten zien? Maak dan je eigen fotoboek staand bij albelli en laat je creatie afdrukken op premium fotopapier. Voor extra diepte, scherpte en contrast kun je kiezen voor een fotoboek staand met hoogglans pagina’s. Voor een extra luxe uitstraling ga je voor een kaft van leer of linnen. Bekijk het volledige assortiment aan staande fotoboeken en andere fotoproducten van albelli en bestel eenvoudig online. Leg bijzondere momenten met vrienden en familie vast in een staand fotoboek. Met een staand fotoalbum blaas je selfies op je smartphone nieuw leven in en heb je alle spontane foto’s van je dierbaren altijd binnen handbereik. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende formaten. Geef een geweldig cadeau door een medium staand fotoboek te maken met daarin foto’s van je beste vrienden. Of maak een extra groot staand fotoboek en haal een prachtig koffietafelboek in huis dat niemand anders heeft. Zo ga je aan de slag.

Je staande fotoboek online bestellen

Bekijk een voorvertoning van je fotoalbum. Als je blij bent met de indeling en je foto’s er perfect uitzien, klik je op ‘Bestellen’. Nu kun je de finishing touch aan je staande fotoboek toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor hoogglanspagina’s, zodat de kleuren in je foto’s nóg beter uitkomen. Daarnaast heb je de keuze uit een kaft van linnen of imitatieleer en kun je je boek een titel geven. Maak je staande fotoalbum persoonlijker door een van je eigen afbeeldingen als kaft te gebruiken. Het enige wat je nu hoeft te doen is je bestelling plaatsen en je boek naar je op te laten sturen.