Informatie over onze kerstleveringen: nog meer mensen dan vorig jaar, zullen dit jaar hun kerstcadeaus online kopen. Ondanks dat we er helemaal klaar voor zijn, adviseren we je op tijd te bestellen. Ook voor onze bezorgpartners is dit een enorm drukke periode. Op deze manier helpen we elkaar om samen deze kerst tot een feest te maken.

 

Fotoboekopties

Fotoboekopties

Maak een persoonlijk fotoboek van albelli om je favoriete momenten opnieuw te beleven en terug te kijken op de grote avonturen in het leven. Bekijk onze fotoboekopties om aan de slag te gaan en je persoonlijke fotoboek online te bestellen.

  • Maak een fotoboek van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen fotoboek

 

Bekijk de verschillende fotoboekopties

Of je nou jullie grote dag opnieuw wilt beleven met een trouwalbum of reisfoto’s wilt bewaren, je hebt de keuze uit vele verschillende fotoboekopties. Er zijn formaten voor allerlei soorten albums, van extra grote salontafelboeken tot minialbums van 10 x 10 cm. Je kunt een reeks fotoboeken maken met matchende linnen of imitatielederen kaften. En als je een uniek album wilt die opvalt in je boekenkast, kun je een persoonlijke kaft met één van jouw foto’s erop maken. Open gewoon ons fotoboekprogramma en ga aan de slag.

Zo gebruik je de verschillende fotoboekopties

Selecteer eerst de maat en het formaat fotoboek dat bij je foto’s past. Je kunt gezellige familiemomenten opnieuw beleven in een medium liggend fotoboek. En waarom gebruik je geen groot vierkanten boek om je reisfoto’s in te showen? Wanneer je het fotoboek hebt gekozen dat je wilt, kun je beginnen met het uploaden van je favoriete foto’s en creatief aan de slag gaan met clipart, sjablonen en andere opties. Er zijn ook vele extra fotoboekopties om uit te kiezen, zoals glanzend papier van hoge kwaliteit om je foto’s een beter kleurcontrast te geven. Je kunt ook de optie platliggend premium kiezen, dit is geweldig voor panorama foto’s en foto’s die doorlopen op twee pagina’s.

Zo bestel je je fotoboek

In het fotoboekprogramma kun je je fotoboek bekijken voordat je de bestelling plaatst. Als je tevreden bent, klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Als je geen zachte kaft of een foto op kaft hebt geselecteerd voor je fotoboek, kun je bij deze stap kiezen uit een reeks linnen en imitatielederen kaften. Je kunt je kaft ook persoonlijk maken met een titel. Als je alle extra opties hebt toegevoegd, bevestig je de bestelling en sturen wij je nieuwe fotoboek naar je op. Dus, bekijk alle verschillende fotoboekopties om al je favoriete momenten te delen.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 55120 reviews
 
Prima fotoboek

Prima fotoboek. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Fotoboek kun je makkelijk maken met hun programma. Snelle levering.
Lees meer

– klant Ton
 
 
Eenvoudig programma

Eenvoudig programma, stralend resultaat! Vriendelijk programma, vele mogelijkheden. Levering goed, service uitstekend. Heb een keer contact gehad met de klantenservice en ben daar zeer adequaat geholpen. Maak al jaren fotoboeken, vakantieboeken en ja... Lees meer

– Marieke
 
 
Blij!

Ik word blij van Albelli. Als je even snel iets wilt laten afdrukken, de tijd hebt om een album te maken of zelf een kerstkaart wil maken, het werkt allemaal top. Projecten worden opgeslagen, dus je bent nooit iets kwijt. Echt super, daar word ik bli... Lees meer

– Sandy
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.