Fotoboekopties

Fotoboekopties

Maak een persoonlijk fotoboek van albelli om je favoriete momenten opnieuw te beleven en terug te kijken op de grote avonturen in het leven. Bekijk onze fotoboekopties om aan de slag te gaan en je persoonlijke fotoboek online te bestellen.

  • Maak een fotoboek van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen fotoboek

 

Bekijk de verschillende fotoboekopties

Of je nou jullie grote dag opnieuw wilt beleven met een trouwalbum of reisfoto’s wilt bewaren, je hebt de keuze uit vele verschillende fotoboekopties. Er zijn formaten voor allerlei soorten albums, van extra grote salontafelboeken tot minialbums van 10 x 10 cm. Je kunt een reeks fotoboeken maken met matchende linnen of imitatielederen kaften. En als je een uniek album wilt die opvalt in je boekenkast, kun je een persoonlijke kaft met één van jouw foto’s erop maken. Open gewoon ons fotoboekprogramma en ga aan de slag.

Zo gebruik je de verschillende fotoboekopties

Selecteer eerst de maat en het formaat fotoboek dat bij je foto’s past. Je kunt gezellige familiemomenten opnieuw beleven in een medium liggend fotoboek. En waarom gebruik je geen groot vierkanten boek om je reisfoto’s in te showen? Wanneer je het fotoboek hebt gekozen dat je wilt, kun je beginnen met het uploaden van je favoriete foto’s en creatief aan de slag gaan met clipart, sjablonen en andere opties. Er zijn ook vele extra fotoboekopties om uit te kiezen, zoals glanzend papier van hoge kwaliteit om je foto’s een beter kleurcontrast te geven. Je kunt ook de optie platliggend premium kiezen, dit is geweldig voor panorama foto’s en foto’s die doorlopen op twee pagina’s.

Zo bestel je je fotoboek

In het fotoboekprogramma kun je je fotoboek bekijken voordat je de bestelling plaatst. Als je tevreden bent, klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Als je geen zachte kaft of een foto op kaft hebt geselecteerd voor je fotoboek, kun je bij deze stap kiezen uit een reeks linnen en imitatielederen kaften. Je kunt je kaft ook persoonlijk maken met een titel. Als je alle extra opties hebt toegevoegd, bevestig je de bestelling en sturen wij je nieuwe fotoboek naar je op. Dus, bekijk alle verschillende fotoboekopties om al je favoriete momenten te delen.

Ga aan de slag

Rated 8.3 of 10 based on 52867 reviews
 
Jaarboek 2019 / feestje van maken tot uiteindelijk in je hand

Jaarboek 2019 - mn 3e jaarboek. Uiteraard bij Albelli. Feestje om te maken en geweldig om na een jaar 120 pagina's in je hand te hebben.
Lees meer

– winnaar
 
 
Top boeken en top service

Albelli is heel erg kwaliteit en service gericht. Mocht je om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden zijn met je album dan is er altijd een oplossing. Los daarvan zijn de fotoboeken perfect. Papier is van hele goede kwaliteit en de albums blijven ... Lees meer

– Ellen
 
 
Ons fotoboek van 2019 is prachtig…

Ons fotoboek van 2019 is prachtig geworden Het maken ging dank zij de aanwijzingen goed, Bestelling ging makkelijk en de wacht tijd viel ons mee. Ik zou iedereen aanraden om de bestelling bij albelli te doen
Lees meer

– Joh
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.