Covid-19 update: we produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je albelli-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.Lees meer

 

Fotoboekopties

Fotoboekopties

Maak een persoonlijk fotoboek van albelli om je favoriete momenten opnieuw te beleven en terug te kijken op de grote avonturen in het leven. Bekijk onze fotoboekopties om aan de slag te gaan en je persoonlijke fotoboek online te bestellen.

  • Maak een fotoboek van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen fotoboek

 

Bekijk de verschillende fotoboekopties

Of je nou jullie grote dag opnieuw wilt beleven met een trouwalbum of reisfoto’s wilt bewaren, je hebt de keuze uit vele verschillende fotoboekopties. Er zijn formaten voor allerlei soorten albums, van extra grote salontafelboeken tot minialbums van 10 x 10 cm. Je kunt een reeks fotoboeken maken met matchende linnen of imitatielederen kaften. En als je een uniek album wilt die opvalt in je boekenkast, kun je een persoonlijke kaft met één van jouw foto’s erop maken. Open gewoon ons fotoboekprogramma en ga aan de slag.

Zo gebruik je de verschillende fotoboekopties

Selecteer eerst de maat en het formaat fotoboek dat bij je foto’s past. Je kunt gezellige familiemomenten opnieuw beleven in een medium liggend fotoboek. En waarom gebruik je geen groot vierkanten boek om je reisfoto’s in te showen? Wanneer je het fotoboek hebt gekozen dat je wilt, kun je beginnen met het uploaden van je favoriete foto’s en creatief aan de slag gaan met clipart, sjablonen en andere opties. Er zijn ook vele extra fotoboekopties om uit te kiezen, zoals glanzend papier van hoge kwaliteit om je foto’s een beter kleurcontrast te geven. Je kunt ook de optie platliggend premium kiezen, dit is geweldig voor panorama foto’s en foto’s die doorlopen op twee pagina’s.

Zo bestel je je fotoboek

In het fotoboekprogramma kun je je fotoboek bekijken voordat je de bestelling plaatst. Als je tevreden bent, klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Als je geen zachte kaft of een foto op kaft hebt geselecteerd voor je fotoboek, kun je bij deze stap kiezen uit een reeks linnen en imitatielederen kaften. Je kunt je kaft ook persoonlijk maken met een titel. Als je alle extra opties hebt toegevoegd, bevestig je de bestelling en sturen wij je nieuwe fotoboek naar je op. Dus, bekijk alle verschillende fotoboekopties om al je favoriete momenten te delen.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 53839 reviews
 
Fout rapportage elke 2 minuten !!

Ik maak altijd fotoalbums op albelli Maar nu krijg ik elke 5 min fout rapport Ik heb het al 50x ingevuld verzonden Soms sluit het hele programma ineens af En dan moet ik weer opnieuw beginnen Zo vervelend Ik kreeg wel een mail maar dan moet ik 10 vra... Lees meer

– Simone van de Watering
 
 
Her boek ziet er erg goed UIt Kwaliteit…

Her boek ziet er erg goed UIt Kwaliteit hooglans erg mooi
Lees meer

– Toni Broekman
 
 
Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over hoe de fotoboeken met de software van Albelli samen te stellen. En de fotoboeken zien er echt goed uit.
Lees meer

– Peter
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.