Vernieuwd fotoboekprogramma! Windows versie 8.1

Met behulp van jullie input en reacties hebben we het fotoboekprogramma weer verbeterd! Dit is inmiddels versie 8.1 van het Windows programma. Het is nu nóg leuker en makkelijker om je fotoboek te maken. Wat is er nieuw of verbeterd?

Standaard lege pagina’s in een nieuw fotoboek

Op veler verzoek hebben we een nieuw fotoboek nu standaard leeggemaakt. Dit betekent dat wanneer je aan een nieuw fotoboek begint er geen indelingen, fotokaders en tekstkaders op de pagina’s staan. Heb je deze indelingen liever wel? Ga dan naar ‘Opties > Instellingen > Algemeen’ om de nieuwe instelling uit te vinken.

7210_WC_gloss

Mogelijkheden om foto’s te sorteren uitgebreid

Je kunt in versie 8.1 de foto’s in de fotogalerij ook sorteren op verhouding. Zo worden bijvoorbeeld alle liggende foto’s bij elkaar gezet en alle staande foto’s. Daarnaast kun je nu op 3 verschillende datums sorteren:

Datum foto: de datum waarop de foto genomen is (wordt door de meeste camera’s toegevoegd aan het bestand).< /br>
Bestandsdatum: de datum die Windows aanmaakt wanneer een bestand gekopieerd wordt.< /br>
Datum gewijzigd: de datum waarop de foto voor het laatst gewijzigd is.

7210_WC_gloss

Volledige ondersteuning voor beeldschermen met een hoge DPI

Versie 8.1 van ons fotoboekprogramma ondersteunt nu ook beeldschermen met een zeer hoge resolutie. Hiervoor hebben we een aantal aanpassingen moeten doen. Zo is bijvoorbeeld ‘Het Lint’ gelijk gemaakt aan Windows zelf. Daardoor zijn er subtiele verschillen tussen Vista, Windows 7 en 8/8.1. Hieronder zie je een voorbeeld (Windows 7) van hoe het startscherm er in versie 8.0 uitzag en hoe het er in versie 8.1 uitziet.

7210_WC_gloss

De ‘Verhaallijn’ op een andere plek

In versie 8.1. hebben we het tabblad ‘Verhaallijn’ uit ‘Het Lint’ verwijderd. Je kunt nu naar de Verhaallijn gaan door op de nieuwe knop ‘Ga naar de verhaallijn’ te klikken. Deze vind je in het linker gedeelte van het programma bij de fotogalerij. Daarnaast hebben we nog veel meer kleine updates gedaan om het programma gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je het fotoboekprogramma opent, krijg je automatisch bericht over de update naar versie 8.1. Na deze verplichte update kun je verder met je fotoboek en profiteren van de verbeteringen!

7210_WC_gloss

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.