A4 fotokalender

A4 fotokalender

Zelfgemaakte fotokalenders zijn bij ons vooral populair op A4-formaat, omdat die elke maand perfect tot leven brengen. Het is een geweldige verrijking voor in de keuken of woonkamer, en het is tegelijk ook een heel aardig en stijlvol cadeau voor vrienden en familie. Kijk in onze gids hoe je bij albelli zelf je A4 fotokalender maakt

  • Maak je eigen A4 fotokalender
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen A4 fotokalender

 

A4 fotokalenders

Je eigen A4 fotokalender maken kan met albelli gemakkelijker dan ooit. Bij albelli kun je er dan ook nog een paar aardige extra’s aan toevoegen, zoals je eigen bijzondere gebeurtenissen en verjaardagen. Je kunt je kalender zelfs laten beginnen bij elke maand die je maar wilt, en dan twaalf maanden laten doorlopen – je hoeft dus niet per se te beginnen met januari! Elke kalender wordt voorzien van een haakje of een gat, zodat je hem gemakkelijk kunt ophangen. Je hoeft op de website van albelli alleen maar naar de ‘Fotokalenders’ te gaan en te kiezen voor ‘A4, dan kun je er meteen aan beginnen.

Zo maak je een A4 fotokalender

Zodra je hebt formaat hebt gekozen, is het tijd een keus te maken voor je ontwerp. Bij albelli hebben we een groot assortiment sjablonen met ontwerpen voor het maken van stijlvolle eersteklas fotokalenders. Maar je kunt natuurlijk ook een geheel eigen ontwerp maken! Nadat je een ontwerp voor je A4 fotokalender hebt gekozen, zal de online Editor / beeldbewerker van albelli je helpen bij het uploaden van foto’s, het toevoegen van teksten, gebeurtenissen, maskers, kaders, achtergronden en nog veel meer. En je hebt uiteraard twaalf maanden waar je iets van je eigen smaak voor kunt maken, dus laat je fantasie er maar op los!

Een A4 fotokalender bestellen

Als je tevreden bent met hoe je fotokalender op A4-formaat er uit komt te zien, klik dan op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Daar wordt je dan gevraagd ervoor te kiezen je kalender te laten afdrukken in matglans of in hoogglans. Welke uitvoering je ook kiest, het papier dat wij bij albelli gebruiken is van hoge kwaliteit, zodat je fotokalender op A4-formaat ook echt degelijk aanvoelt. Zodra je de afwerking hebt gekozen, hoef je alleen nog maar naar de kassa te gaan om te betalen, want je A4 fotokalender is dan klaar! Hoe makkelijk wil je het hebben!

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 60142 reviews
 
Verjaardagskalenders

Goede kwaliteit. Dit is mijn 3e kalender hier vandaan en dit blijft de beste
Lees meer

– Cheyenne
 
 
Ben heel erg vriendelijk geholpen

Genoeg keuzes in kalenders, prettig om op de site het product in orde te maken. En ben heel erg vriendelijk geholpen toen het huisnummer niet correct was waardoor ik de kalender niet had ontvangen. Deze is opnieuw gemaakt en opgestuurd, heel erg blij... Lees meer

– Selyne
 
 
Verjaardagskalenders

Foto’s voor kalender zijn heel duidelijk geworden
Lees meer

– Y van der Schoot
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.