Vierkante fotokalender

Vierkante fotokalender

Je kunt uit die bijzondere momenten veel meer halen als je er zelf je eigen fotokalender mee maakt. Je hebt twaalf maanden waar je creatief mee aan de slag kunt, voor een vierkante fotokalender waardoor het bij je thuis nog gezelliger wordt of die je als cadeau aan vrienden en familie kunt geven. Kijk hieronder in de gids hoe je zelf je eigen vierkante kalender maakt.

  • Maak je eigen vierkante fotokalender
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen vierkante fotokalender

 

Vierkante fotokalender

De vierkante fotokalenders die wij hebben zijn 20×20 cm, weliswaar iets kleiner dan de varianten in A4 en A3, maar de uitstraling is er niet minder om en ze zijn wel zo makkelijk te maken. Een vierkante kalender is perfect om de foto’s van je smartphone of van Instagram over te brengen op een tastbare wand. Voor het zelf maken van je geheel eigen vierkante kalender ga je om te beginnen op de website van albelli naar ‘Fotokalenders’. Onder Pick A Size / Kies een Maat kies je dan voor ‘vierkant’.

Zo maak je een vierkante fotokalender

We hebben een groot aantal stijlvolle ontwerpen voor je klaar in sjablonen waarmee je de perfecte vierkante fotokalender kunt maken. Begin je liever vanuit het niets, kies dan voor ‘Design Your Own’ / ‘Ontwerp het Zelf’. Of je nu gebruikmaakt van een van onze sjablonen of dat je je kalender helemaal zelf ontwerpt, de Editor / beeldbewerker van albelli biedt een enorm aantal mogelijkheden voor het toevoegen van foto’s, tekst, een lay-out, een achtergrond, bijzondere gebeurtenissen, ClipArt en nog veel meer. En je hebt uiteraard al die twaalf maanden waar je een ontwerp voor kunt bedenken, plus nog een omslag, zodat je werkelijk elke variant wel een keer kunt uitproberen!

Een vierkante fotokalender bestellen

Als je klaar bent met je eigen ontwerp voor al die twaalf maanden hoef je alleen te klikken op ‘Toevoegen aan winkelwagen’, waarna je nog mag kiezen voor een afwerking van je vierkante fotokalender in matglans of hoogglans. Beide varianten worden afgedrukt op papier van professionele kwaliteit, zodat je vierkante kalender er echt exclusief en hoogwaardig uit komt te zien. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is doorgaan naar de kassa om te betalen en je bestelling te plaatsen. Dat is alles!

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 56955 reviews
 
Verjaardagskalenders

Je kan maken Je kalender met alle ideeën en je heb alle tijd,foto wordt gelijk gecontroleerd . Mooie kleure, goede kwaliteit.Ik ben altijd blij met albelli.
Lees meer

– edzia
 
 
Verjaardagskalenders

Snelle levering en zeer goede kwaliteit van de foto's; ik had de kalender in de matte uitvoering besteld
Lees meer

– Martha
 
 
Verjaardagskalenders

Het opnieuw bestellen van de kalender was gemakkelijk omdat deze nog in mijn opgeslagen projecten stond
Lees meer

– Betsy Mikkers
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.